Sandalfon weet de weg… (Boodschap 18 augustus 2017) – Inspirerend Leven

Sandalfon weet de weg…

Aartsengel Sandalfon

Vertrouw op jouw gevoel
Dat is het meest zuivere gevoel
Wat je kan hebben
Vanuit jouw Zijn
Dat is de stem vanuit jouw bron
Jouw hart die spreekt
Vanuit de diepte van je ziel

Als je goed luistert
Naar jouw innerlijke stem
Meer vertrouwt
Op je gave en kunnen en
Dit als meest zuivere
Uitgangspunt neemt
Kan je voelen

Voelen wat we te zeggen hebben
Luisteren naar wat we zeggen
Goed luisteren
Weet dat we van je houden
Om je geven
Vanuit Liefde, in Liefde en voor de Liefde
Ik ben de engel
Die jou begeleidt
Op jouw spirituele pad

De ontplooiing en ontwikkeling
Van jouw ziel conform
Het plan van de ziel
De (energetische) blauwdruk
Welke je (ruim) voor je geboorte
Hebt meegekregen
Ik begeleid mensen
Die hun richting volgens plan
Proberen te lopen

Ik sta hen met raad en daad bij
Middels intuïtie en
Ik regel ‘de toevalligheden’
Die op het zielspad komen
Het is begeleiding in de ruimste zin
Veelomvattend
Zielsomvattend en zielsondersteunend

Opdat jij het pad van de ziel vindt
De richting weet en vooral ook
Deze zielenweg blijft begaan.
Dat je niet afhaakt door onzekerheden
Moeilijkheden en dilemma’s
Kortom alles wat een ‘bedreiging’
Vormt voor jou als mens
Het plan van de ziel vorm te geven

Ooit was ik zelf aardbewoner, voordat mijn ziel verder evolueerde tot engel en daarna tot aartsengel. Gedurende mijn leven was ik zoekende. De ziel wilde zijn weg belopen maar de aanpassing, het fysieke lichaam op aarde, kon zijn pad niet vinden. Met veel moeite heb ik mijn zielenweg kunnen vinden en het pad van mijn ziel kunnen belopen.

Er is geen eindbestemming en er zijn zeker vele wegen die naar het plan van de ziel leiden. Weet dat wel. Er is geen juiste weg. Elke weg is goed. Want het is jouw weg. En dat is jouw waarheid. Zolang je de blauwdruk van de ziel maar als uitgangspunt neemt. Als ‘rode draad’. Als lijn in jouw leven. Alle wegen leiden naar Rome… Linksom, rechtsom. Er zijn vele wegen om jouw plan van de ziel vorm te geven.

De route is uitgestippeld, het plan heeft zich ontvouwd, ik zorg dat je altijd weer terug in het spoor komt, zodat je je weg kan vervolgen. Omdat ik de weg weet. Zoals ik zelf zoekende was, in mijn aardse periode, heb ik nu elk zielsplan helder. Ik weet de weg, ondersteun je daarin en leid je naar het doel van de ziel. Conform plan. Al lopende kan het doel zich verplaatsen, verleggen. Maar dat is prima.

Want uiteindelijk gaat het niet om de bestemming maar het pad wat je loopt, wie je tegenkomt, hoe jouw ziel zich verder evolueert en jij je talenten en specifieke vaardigheden inzet voor een betere wereld.

Wil je begeleiding op je pad, advies over waarheen je moet gaan, wat jouw zielspad is? Vraag het mij, Sandalfon, en ik zal je helpen. Altijd en overal.

Luister naar de stem van je hart en volg waarheen je hart je leidt groetjes,

In liefde, met Liefde en voor de Liefde opgeschreven door B Engeltje (Irmgard)