The kracht van jouw hart

Lieve mensen,

Sinds ik het pad van mijn hart volg, kom ik op plaatsen, bij evenementen en volg ik cursussen die ik voorheen nooit voor mogelijk heb gehouden. Laat staan bedenken! Ik laat me hierbij leiden door mijn gevoel en intuïtie en deze ronde brengt het me dit weekend naar een seminar van Baptist de Pape van Power of the Heart en Holistik in Amsterdam. Een seminar genaamd The Power of the Heart – De geheime taal van je hart. In twee dagen tijd hoop ik genoeg ‘voeding’ voor mijn hartje op te doen zodat ik verder kan. Schrijven in Liefde & happiness, voor de Liefde en om de Liefde in woord te verspreiden. Zodat jullie wellicht geïnspireerd raken en eveneens de taal van je hart gaan horen en luisteren naar de stem vanuit jullie diepste Zijn. De meest getrouwe bron die er is. Zodat jullie de essentie van jezelf mogen ontdekken en hiernaar gaan leven. De meest authentieke jij ligt in deze kern verscholen.

Was ik voorheen iemand die alleen iets wilde aannemen als het plausibel klonk, met de ratio verklaarbaar was en me liet leiden door mijn verdriet, angsten en een bucket full met levensperikelen ben ik nu, sinds ik mijn zielspad volg (ingegeven door mijn geopende hart en intuïtieve gevoelens) veel meer down to earth en leef ik vanuit mijn hart, gevoel en intuïtie. In een kort tijdsbestek van een jaar ben ik gaan schrijven, heb ik mijn mediamieke aanleg ontdekt heb ik een mediumcursus, open dagen en mediumdemonstraties bijgewoond. Staat er een jaarcursus mediumschap op het program alsmede een cursus in het buitenland. Ik voel dat dit slechts nog maar het begin is van mijn (spirituele) ontwikkeling. Na twintig jaar inzet voor mijn zorggezin heb ik me gedurende deze lange, ‘trubbelige’ en moeizame periode meer onderdeel van het meubilair dan sprankelend en alive gevoeld. Echter mijn tweede vakantie alleen is geboekt en er komen er nog meer aan. Als het aan mij ligt zeker. Yes! Ik heb mezelf weer ontdekt en nog veel meer vanwege het feit dat ik mijn hart volg en niet meer klakkeloos mijn verstand (ego) achterna hol. Me niet langer meer door mijn levenssituatie in een keurslijf laat persen. Still in progress maar het begin is gemaakt. Dat een levenslang ontwikkelingsproces zal worden, ben ik me terdege bewust van.

Wat ik wil zeggen is, lieve mensen, kijk eens waar mijn hartje mij brengt. Mijn hart, de zetel van de ziel, brengt mij op onbekende plekken, situaties en geeft bijzondere ontmoetingen. Het heeft me laten voelen dat ik me jarenlang heb weggecijferd voor mijn gezin. Dat ik er ook nog ben. Als mens met mijn dromen. Dat is waar het om draait. Dat we onze dromen gaan najagen. Onze talenten, kwaliteiten en capaciteiten in gaan zetten voor een mooiere wereld. Ik schrijf hier veel over maar dit is mijn ‘missie’, mijn doel. Zoveel mogelijk mensen laten inzien dat ze vanuit Liefde, in Liefde, voor de Liefde van het grotere geheel dromen kunnen gaan vervullen, waarmaken en neer gaan zetten. Zoals het eigenlijk bedoeld is. Heel eerlijk als ik het kan, kán jij het toch ook? Ik ben echt geen powervrouwke hoor. De tijd tikt door. Ons leven is helaas niet eeuwig. Leef je leven. Vervul je dromen en kijk waarheen het je brengt. Remember, it’s never too late… Mij brengt het dit weekend dus naar “geheime taal van het hart” dagen.

Zou jij ook de geheime taal van jouw hart kunnen ontdekken? Denk er eens over na wat zou jij nu graag in het leven willen? En dan heb ik niet over hébben, houden of meer vergaren en/of bereiken. Stel jezelf eens vragen. Ben je happy? Ben je omringd met happiness???? Duik in de bron van jouw ziel, je hart, en voel tot in het diepst van jouw wezen welke richting jij op wilt in je leven. Draag je angsten, onzekerheden en al hetgeen je verder tegenhoudt over aan het niet zichtbare. Draag het over aan hen die je vanuit de andere dimensie bijstaan en kijk waarheen het je brengt. Waarheen jouw pad je leidt. Go for it!

Liefs, B Engeltje

Facebook: B Engeltje

Ps. Voor wie de prachtige documentaire The power of the Heart nog niet gezien heeft, een echte aanrader. De trailer heb ik hieronder geplaatst.