God – Gedeelte boodschap 22 oktober 2017

Lieve mensen,

Als mediamiek mens ontvang ik elke dag tijdens mijn meditatie boodschappen. Vaak voor mezelf, soms voor de ander of voor het groter geheel. Over de werking van de andere dimensie, over het belang het zielspad te volgen of vanuit je hart, Liefde en Licht te leven. Maar zoveel (mooie) zaken meer. Ik kan met deze hoeveelheid boodschappen inmiddels een boek vullen. Gisterenavond ontving ik een persoonlijke boodschap met een korte uitleg over God daarin.

Persoonlijk geloof ik al lang dat er ‘meer is tussen onze blauwe hemel en aarde’. Inmiddels weet en ervaar ik dat de geestenwereld (spirit world. Zelf speek ik liever over zielenwereld) nauw verweven is met onze dimensie. Ze leven rondom ons heen en onze dierbare overledenen zijn altijd dichtbij.

Ik wil even benadrukken dat ik totaal niet godsdienstig ben of een geloof aanhang. Ik ben rooms katholiek gedoopt, helaas was dat destijds niet mijn eigen keuze. Ik geloof in een groter geheel en weet inmiddels dat er zeker meer is dan we met onze vijf zintuigen kunnen waarnemen.

Ik voel me bevoorrecht dat ik via mijn derde oog een glimp mag opvangen van de andere dimensie, dat ik een blik mag werpen in deze wereld en dat ik middels mijn ‘antenne’ boodschappen mag ontvangen. Zeker dat ik zulke mooie boodschappen mag krijgen. Hier krijg ik nu de ‘sparkle’ van. Het is niet voor mijzelf. Het is voor jullie. Voor de ander. I am just the messenger. Het doorgeefluik. Niet meer, niet minder. En dat is goed. Zolang het me gelukkiger maakt. Maar dat is niet het doel an sich. Dat is mijn taak voor de ander.

Hieronder een stukje uit de boodschap van 22 oktober 2017:

(…) Houd je gedachten positief en je houding opgewekt. Zorg dat je innerlijke Licht brandende blijft. Voor ons. Voor de ander. Voor jezelf. Het is ontbrand. Laat het vlammen. Dat is zo essentieel. Met een sprankelend hart en met een ontvlamd en brandend Licht kan jij het goed neerzetten. Dat is de bedoeling. Vanuit het Licht, de ander in het Licht (proberen te) zetten. Uit Liefde voor de ander. Uit Liefde voor jezelf. Stralen zal je kind, dus houd je Licht schijnende. We zullen je helpen maar jij zal het moeten doen. Mogen neerzetten op aarde. Dat weet je. Dat is je taak. (…)

Omarm jezelf in Liefde, lief kind. Heb jezelf lief. Van daaruit, vanuit zelfliefde -een loving basis-, kan je, ben je in staat het neer te zetten. Koester jezelf en voed jezelf. Voed je ziel. Blijf deze voeden. Je weet waarom. Heb vertrouwen in het groter geheel. In de grote kracht van het universum. In het universeel weten, kunnen en kunde. Er is eigenlijk niets wat niet in Gods vermogen ligt. Bijna alles is, universeel gezien, te regelen. Niet door ons maar door God zelf. God is de opperkracht, eenwording van Liefde en Licht. De puurste vorm van puurheid in het kader van Licht en Liefde gezien. Er is geen hiërarchie maar zijn kunnen is onaards groot. Weet dat wel, lieve kind. Als het in het zielsplan past en er zijn zaken die lastig door ons of Sandalfon (engel van de zielspaden) dan neemt hij het over. Met zijn universele power en inzicht heeft hij (bijna) alles tot zijn beschikking. Zeker wat onze dimensies betreft. We zeggen ‘hij’ als belichaming van de puurste en zuiverste energie in het Licht en Liefde, in onze dimensie gezien. Als Jésus de hoeder is van alle zielen, aardse zielen en zielen in de zielenwereld, is God de hoeder van meerdere dimensies tezamen. Alle dimensies die in ons sterrenstelsel vallen. Er zijn ontelbare sterrenstelsels, maar daar vertellen we nog wel een keer over. De bemoeienis van God kan groot zijn. Als onze mogelijkheden uitgeput zijn, wenden we ons tot Hem. En vragen ‘nederig’ om zijn bemoeienis en tussenkomst. Dit doen we liever niet. Omdat Hij, net als (bijna) elke andere ziel een taak te vervullen heeft.

Ik: Wat is zijn taak dan behalve als hoeder op onze dimensies toezien?
Hij zorgt voor een evenwichtige verdeling van Liefde en Licht. In de dimensies waarop hij toeziet. Die hij onder zijn hoede heeft. Een druk bezet ‘man’ dus.
Wij gaan nu in vrede en komen snel weer terug met nog een boodschap.