Aartsengelen Chamuël & Zadkiël

Van Nunspeet op weg naar huis brak, door de regenwolken heen, de bewolking tot twee keer toe open en stralend wit, fel zonlicht scheen door de voorruit van mijn autootje recht in mijn snoet. Zo’n wit Licht heb ik zelden mogen ervaren! Ik werd er een hele tijd door verblind. Het deed gewoonweg pijn in mijn ogen. Terwijl dat gebeurde zag ik aan de linkerzijde, boven een weiland, wederom één van de meest mooie regenbogen die ik ooit heb mogen aanschouwen. De zoveelste in een paar dagen tijd! Práchtig mooi. Ik werd er stil van en het ontroerde me.

Plots hoorde ik een stem en kreeg ik uitleg dat het witte licht op mij moest stralen en dat het Licht in mij moest nederdalen opdat de zonneschijn in mijn leven mag wederkeren! Zodat ik het (zon)Licht weer, op mijn beurt,  op anderen mag laten schijnen en mijn Liefde ‘mag strooien’ met mijn specifieke talenten waaronder het schrijven. En mijn taak in Liefde mag neerzetten, voor anderen. Samen met anderen. Waaronder één specifiek iemand. Een diepe, diepe soulconnection. Die mij weer mede neerzet. Althans, conform de planning van de universele agenda. Ook dit wordt me herhaaldelijk ingefluisterd. Ik volg het proces in deze met mijn hart. Ondanks de blijheid bracht het me zowat tot tranen. Zeker omdat de laatste veertien jaar ik en mijn gezin (met alle vijf een ‘autisme labeltje’) geconfronteerd werden met een variatie aan levensperikelen, waarbij het soms te veel dreigde te worden, en mijn bordje afgeladen vol was. Bijna aan één stuk door! Waardoor ik mezelf helemaal weg heb moeten cijferen voor mijn gezin en gelééfd werd. Dat om iedereen op de rit te houden. Inclusief mezelf.
Tot ik totaal de verbinding met mezelf was kwijtgeraakt. Dat was drie jaar geleden. Het universum ging zich met mij ‘bemoeien’ en in 1,5 jaar tijd viel ik, zonder veel moeite, 42 kilo af. Alle lagen die ik, zeg maar het leven want zoveel at ik niet, rondom me heen had gelegd om de ruimte voor mezelf in te nemen en me staande te houden in mijn binnen- en buitenwereld, vlogen in kilo’s eraf. Door andere gebeurtenissen werden alle lagen die rondom mijn hart waren gelegd, alle pijnstukken die ik vast had gezet, stukje bij beetje gepeld. Als juriste en mens wat altijd met de ratio, de mind, alles wilde verklaren, werd er door wat er de afgelopen tijd op mijn padje kwam, verbinding gelegd met mijn diepere Zijn. Ik wist de essentie van mijzelf te ontdekken, kon mezelf weer langzaamaan in Liefde en met Liefde bezien en de deur naar mijn hart werd geopend. En daar kwam ik toch wat moois tegen! Mijn ziel met zijn specifieke pad, mijn intuïtie die ik thans elke dag als leidraad in mijn leven hanteer. Omdat ik wéét, voél en héb mogen ervaren dat mijn intuïtieve ingevingen altijd de juiste invallen & inspiraties zijn. Dat is mijn meest waarheidsgetrouwe Zijn. Mijn authentieke ik. Zoals ik in wezen als mens bedoeld ben, bezien in het universele Licht en Liefde. Sinds ik het pad van mijn ziel ben gaan lopen, ik werd er door alle gebeurtenissen in geduwd…, maak ik de meest bijzondere dingen mee. Waaronder de ‘openbaring’ van mijn paranormaliteit zes maanden geleden. Het hele proces is allemaal terug te lezen in de artikelen die ik tot dusver heb mogen schrijven.

De hele rit naar huis sprak een stem tot mij, op sommige momenten leken het er wel twee. Ze spraken me moed in en namen alle komende veranderingen in mijn leven met me door. Ze zeiden “het komt goed” en “wij zullen voor iedereen zorgen. Maak je maak niet druk. Blijf in het nu moment en laat het allemaal gebeuren. Leef je leven. Leef de Liefde.” Alle details die ik mocht ontvangen, maakten me zeer nederig, blij en vol Liefde. Ik weet dat er grote veranderingen in mijn leven op komst zijn die me steeds meer mijn comfortzone uit zullen duwen. Bij het afscheid vroeg ik wie zijn jullie? Dit vroeg ik omdat het andere contacten waren dan mijn gebruikelijke ‘zielenbroeders’ Dat kon ik voelen en horen op de wijze hoe ze tegen me spraken. In eerste instantie zeiden “dat doet er niet toe. Het gaat erom dat je onze woorden ontvangt”. En “wij staan bij je en zijn rondom je heen. Wij begeleiden je ook”. Eigenwijs als ik, af en toe, ben maar ook een doordouwer vroeg ik nogmaals “wie zijn jullie”? Toen kreeg ik te horen wij zijn engelen: Chamuël en Zadkiël. Ze sloegen hun veren om me heen voordat ze verdwenen. Wat een prachtige ervaring. Wat is het fijn om met een “zilveren koordje” verbonden te mogen zijn met de andere dimensie. Ik voel me een gezegend mens!

Ik heb even Google ‘erop nageslagen’.

Aartsengel Chamuël:

Laat mij je begeleiden op je tocht door het leven. Ik zal je helpen om je levensreis zo succesvol mogelijk te laten verlopen. Ik vind niets prettiger dan rust brengen daar waar de energie van pijn heerst. Als je mij roept, dan draag ik bij aan vrede en rust.

– vinden, opbouwen en versterken van (liefdes)relaties
– vinden van zielsverwanten
– het bereiken van innerlijke vrede
– het vinden van de goede weg, werk, levensdoel…
– vinden van rust
– verlichten van angstproblemen
– het bereiken van wereldvrede
– alles wat een vriend voor je kan doen

Aartsengel Zadkiël:

Aartsengel Zadkiël is een Aartsengel van liefde en goedheid. Zadkiël helpt ons het goede in onszelf en anderen te zien.

– vergeven in diepere lagen. Zadkiël is een helende Aartsengel
– helpt ons het goede in onszelf en anderen te zien en bij het voelen van Liefde en goedheid
– je helpen liefde en positieve gevoelens voor jezelf en anderen te voelen
– helpt je om jezelf en anderen werkelijk te vergeven
– door ons te helpen onze negatieve energie en wrok echt los te laten
– heling van emotie
– heling van het lichaam
– het helpen onthouden van belangrijke informatie

Hoe toepasselijk allemaal! Dank je lieve Aartsengelen Chamuël & Zadkiël! Ik had jullie bemoedigende woorden alsmede jullie veren omhelzing nét even nodig… Zo voel je tot in je diepst van je Zijn, home alone in this big great world, en zo wordt ‘gehugged‘ door engelen. Raar? Ach, voor mij mag je er van denken wat je wilt. Ik wéét wat ik zie, hoor en voel. Dat is mijn waarheid. En dat is altijd goed.

Lieve groetjes, B Engeltje (Irmgard)