Boodschappers van Liefde – Esther Hicks

Wie is Esther Hicks?

“Esther Hicks is an American inspirational speaker and author. She has co-written nine books with her husband Jerry Hicks, presented numerous workshops on the law of attraction with Abraham Hicks Publications and appeared in the original version of the 2006 film The Secret. The Hicks’ books, including the series The Law of Attraction, are — according to Esther Hicks — “translated from a group of non-physical entities called Abraham.” Hicks describes what she is doing as tapping into “infinite intelligence”. Bron: Wikipedia.

Een groep zielen die Abraham heten, praat via Esther. Esther ontvangt boodschappen vanuit de dimensie van Liefde en Licht. Ze is slechts een tool, een instrument dan wel een boodschapper van de zielenwereld. Net als élk ander medium. Voor de ander. En in het geval van Esther voor het grotere geheel. Mede in het kader van het grote universele plan. Het plan van de dimensie van Liefde en Licht om onze dimensie eveneens op de twee pijlers, de bouwstenen van hun dimensie, te laten rusten te weten: Liefde én Licht. De aanzet tot het transformatieproces is in volle gang en er zijn vele lichtwerkers actief om onze dimensie op deze transformatie voor te bereiden. Opdat wij vanuit onze harten gaan leven zodat we, vanuit de ziel en het hart, ons met anderen zullen verbinden en de intuïtie, the voice of the heart and soul, de taal van de nieuwe wereld zal zijn. De universele taal van de Liefde. Woorden zullen dan overbodig zijn. En dat is toch prachtig! Communicatie van hart tot hart, van ziel tot ziel! Allemáchtig práchtig zouden de zielenbroeders, mijn boodschappers uit de zielenwereld, the soul men, zeggen!!!

Zoals Esther boodschappen vanuit deze dimensie ontvangt, en velen onder ons, ontvang ik ook dagelijks boodschappen. Van een groep zielen die zich ‘de apostelen’ noemen. Ik noem ze, om het wat aantrekkelijker te laten klinken (uiteraard mét hun toestemming) zielenbroeders. Soul Men. Broeders van Liefde.

Heel eerlijk, ik snáp volkomen wat Esther Hicks in de onderstaande quote zegt. Het is ook niet uit te leggen, voor velen niet te snappen & te begrijpen hoe het werkt. Dat je een gedeelte van je aardse tijd met je hoofd in de andere dimensie zit. Dat je soms drie telefoonlijnen tegelijk hebt openstaan omdat je frequentie (de universele energie waarop je resoneert en vibreert, in de Liefde en het Licht van de andere dimensie gezien. Hoe hoger je frequentiebereik, de mate waarop je resoneert, des te groter je frequentie en je bereik in de andere dimensie is. En hoe zuiverder en puurder je ziel is, mede gezien in het Licht en Liefde van de dimensie van Liefde en Licht), de mate waarop je intuned, deze oppikt. Dat je spectrum kennelijk zo breed is, waarvan de reikwijdte je nog onbekend is, dat er een heel scala aan mogelijkheden (uiteindelijk) tot je beschikking staat. Van contacten met gidsen rondom je heen, overleden dierbaren, gesprekken met Engelen (tot dusver Zadkiël, Chamuël en Sandalfon), dieren en mijn overleden Cavaliertje (hondje), bomen en planten, contact van ziel tot ziel met iemand waar je een diepe, diepe, zeer diepe zielsverbinding mee hebt, tot de messengers die me de dagelijkse boodschappen influisteren. Jésus heb ik ook al een paar keer aan de interdimensionale hotline gehad. Ik heb een rondleiding gehad in de andere dimensie. Ben meerdere keren ‘slechts op bezoek’ geweest. Ik heb “God” gezien althans de vorm waarmee hij zich aan mij presenteerde. In de andere dimensie is namelijk alles én zowel niets. Ze kunnen elke verschijningsvorm aannemen. Het maakt me enthousiast, blij maar ook nederig. Dat ik dit mág doen en mag neerzetten. Voor hen. Voor de ander. Voor het groter geheel. Voor het grote, mondiale plan. In het Licht en de Liefde. Om bloemen van Liefde te mogen strooien. Ladingen vol. Alleen maar ook met anderen. Andere Lichtwerkers. Als gebundelde, verenigde krachten zodat het bereik, het aardse strooigebied, groter zal worden. Middels woorden, het schrijven, maar ook middels mijn mediamieke aanleg. Hoe dat vorm gaat krijgen, zal begin volgend jaar gemanifesteerd worden. Yép, is me verteld. Zoals vele andere (liefdevolle) zaken. Ik wacht in de tussentijd rustig af. Dat valt niet mee voor een ‘mevrouwtje ongeduld’ maar ga niettemin kabbelend en meanderend voort op mijn zielenpaadje. Ik hoop onderweg nog dat mijn zieltje, te zijner tijd, gevoed gaat worden met Liefde. Veel Liefde. Want Liefde is, ook voor dit aardse zieltje, alles wat is. Zou moeten zijn. Iemand die dienstbaar is aan het Licht en Liefde van de andere dimensie zal ook haar Lichtje ontbrand, ontvlamd moeten houden en haar innerlijke kind willen laten jubelen. Wil ik de ‘sparkle’ blijven behouden, mijn innerlijke licht laten stralen om met de Liefde, met liefdevolle woorden en daden, te kunnen blijven strooien.

Ben ik gék? Nee, beslist niet! Ik maak de meest bijzondere dingen mee. En het is zo mooi!!! Er zijn maar weinig mensen die dat begrijpen. Het is ook niet uit te leggen! Ik ben zoals ik ben. Ik doe “mijn ding” ook maar (mijn taak als lichtwerkster) en mag dit neer zetten voor de dimensie van Liefde en Licht. En dat is goed voor mij. Het is mijn waarheid. Ik berust in het feit dat dit goed is zoals het is. Wat je ervan denkt, is aan jou. Ik ga het niet (meer) uitleggen!

Ik denk dat ik van Esther Hicks nog wel wat kan leren!

Liefs, B Engeltje (Irmgard)