Boodschappen

Lieve mensen,

Ik ben een paar dagen met mijn zoon Clemens ‘er even tussenuit’. Even wat voeding, ruimte en energie voor beider zielen opdoen.

Dagelijks ontvang ik zeker nog 1 à 2 boodschappen maar, met name  de laatste dagen, zijn deze zo privé dat ik deze niet wil en kan delen. Het gaat met name over de stukken die voor mij bestemd zijn te gaan leven. Toekomstblikken met daaraan gekoppeld hoe ik het beste ‘met bepaalde zaken’ om kan gaan. Het gaat dan over overgave, stapje voor stapje bepaalde processen te gaan lopen en hierop te vertrouwen. Maar ook vertrouwen in mezelf betreffende mijn mediamiciteit, in bepaalde toekomstige processen en vertrouwen in de dimensie van Liefde en Licht.

Met ‘stukken gaan leven’ wordt bedoeld: om vanuit de ontstane ruimte, in mijn Zijn en ziel, datgene te gaan volgen, leven en neerzetten wat in overeenstemming is met het plan van mijn ziel. Met mijn zielspaadje. En dat is al mooi (o, zeker weten!) doch wordt vele malen mooier. Om het in Liefde, met Liefde en voor de Liefde neder te kunnen zetten. Want daar mag het heen. Dat wordt me in de vele personal messages verteld. Daar ben ik uitermate heel blij mee want dit geeft me duidelijkheid, weet ik wat ik tegemoet kan zien en deze inzichten zorgen ervoor dat de angst voor onbekende en over tot dusver niet geleefde stukken te overzien blijft. En ik niet in de ‘wiebel wabbel’ terecht kom en hierdoor wellicht in disbalans kom waardoor ik het niet neder kan zetten.

Vanwege het slechte weer, hier op Sicily, werkt de internet verbinding op mijn laptop niet meer. Dit geeft mij even de rust om totaal in de ruimte te komen, de ruimte te voelen, te nemen en op adem te komen.

Het laatste jaar (zeg maar bijna de laatste vier jaren!!!) was voor mij privé een zeer turbulent jaar. Bovendien heb ik, een jaar lang, heel hard gewerkt om een website te kunnen vullen met teksten die ik mag ontvangen. Naast het schrijven van artikelen. Voorts heb ik een begin gemaakt met rasse schreden te zetten in mijn mediamieke proces. Dus nu nog even in de rust, kalmte en ‘luwte’ komt mij persoonlijk heel goed uit! Op naar een nieuwe start, een nieuw begin om nieuwe ‘stukken’ te mogen gaan leven!? In, mét en voor de Liefde!!! Voor het universele (liefdes)plan. En de ander.

Heel veel liefs, Irmgard ?????????????????