A happy soul verhuizing

Lieve mensen,

Ik ben bezig met een verhuizing in mijn leven. Dit betekent niet alleen dat ik aards druk ben mijn spullen van de ene plek naar de andere te brengen maar dat er ook energetisch iets met me aan de hand is. Er is een interne shift gaande. Ik voel ruimte, opluchting en een enorme doorstroming. Hier ben ik me al een poosje bewust van. Wat me, ondanks dat ik heel moe ben, een staat van blijheid geeft. Happiness. Omdat ik weet dat er een stap in mijn leven is genomen, universeel ingegeven, waarbij ik mijn comfortzone moest verlaten. Het waren bijna zes maanden van onzekerheid, angst, een groot verdriet en het was een mentaal zware periode waarin ik behoorlijk ‘getest’ ben. Maar ook vele lessen mocht leren, diverse pijnstukken op de ziel opgeschoond zijn (wat verre van fijn was soms!) en mezelf ontelbare keren gespiegeld heb gekregen. In deze lessen, reflecties en het totale gevoel van ontreddering en teruggeworpen worden op mijn Zijn, heeft me sterker gemaakt dan ooit! Het was alsof ik in een versnelling leefde en mezelf als het ware van bovenaf zag, op me neerkeek en gadesloeg. Me afvroeg “wat is er toch gaande? Wat overkomt me eigenlijk? Is dit wat ik wil???” Maar ik had niets te willen!!! Het gebeurde allemaal gewoon en op een zeker moment wist ik intuïtief dat ik er niets, maar dan ook niets van moest vinden. In deze overgave heb ik mezelf teruggevonden. Het heeft wel liters wijn, likeur en kilo’s noten gekost, maar ik voel me hernieuwd. Als herboren. Op zielsniveau dan. Fysiek voel ik me uitgeput maar meer powerful dan ooit! Wie had dat ooit kunnen bedenken? Ik zelf zeker niet!

Als ik nu op het laatste half jaar terugkijk en me besef dat gedane zaken geen keer nemen, kan ik nu ten stelligste toegeven… ik zou niet eens willen! Wat hoe diep ik ook zat, hoe naar de afgelopen periode ook was (overigens voor alle betrokkenen), weet ik dat ik gegroeid ben. Als mens. Maar nog meer als ziel. Ik weet dat ik niemand, maar ook niemand nodig heb om me gelukkig te maken! Ik heb alles zelf in huis! Het ware geluk zit namelijk in mijn zelfliefde, de waarde en het respect die ik mezelf toeken, in de kleine dingen in mijn leventje. Precies in mijn leven. Mijn universum! Waarbij ik niets meer buiten mezelf zoek maar in mezelf en me nimmer meer afhankelijk aan iets of iemand zal opstellen!

Lang leve de vrijheid!!!

Ik heb vandaag, op 30 april, zeker ook iets te vieren! De herontdekking van mezelf. Als krachtige ziel. Die haar dromen najaagt en tracht vorm te geven op een wijze waar ík happy van word. Eindelijk weer energetisch stróómt! Paranormaal steeds meer tot mijn beschikking krijg. Hoe mooi is dat? En het leven wordt alleen maar leuker! Mooier ook! Op naar een happy soul home, happy (happier) life en een happy soul for eternity! In mijn uppie! Dat dát maar even duidelijk mag zijn!

Aan het proces heb ik enige positieve affirmaties over gehouden:

Ik heb mezelf!
Ik heb niemand nodig!
Ik ben sterk en powerful!
Ik ga voor happiness!

Lang leve de vrijheid!!! Het leven kleurt steeds zonniger (en niet oranje) en ik vier vandaag op Koningsdag 2018, mijn eigen happy queen feestje! Dus als je me de komende dagen even online mist… dan weet je dat ik met mijn hang over mijn happy soul hutje aan het inrichten ben…

Liefs, B Engeltje