A HAPPY basis

Lieve mensen,

Na 7 dagen hard werken, ben ik eindelijk gesettled in mijn nieuwe huisje: my happy soul home! Het merendeel heb ik zelf gedaan. Tot het geklus toe! Niemand nodig! Precies! Mijn, flinke en sterke, oudste zoon heeft een aantal dagen meeverhuisd. En mijn ex ook een dagje! Hulde aan de ex (op dat moment zeker!). Doordat ik aards zo druk bezig was, heb ik geen tijd gehad om, achter mijn laptop, te gaan zitten. Omdat ik in beslag genomen werd door mijn verhuizing, het inrichten van mijn keetje en het ‘Bep de Bouweren’, kreeg ik zo nu en dan wel wat door (ontving persoonlijke influisteringen) maar niet in de mate waar ik zo onderhand wel aan gewend ben geraakt.
But, I am back! En hoe. Ik zit hier me toch enorm HAPPY te wezen in mijn eigen soul hutje! Na alles wat ik heb mee gemaakt, heb moeten doorstaan (they never promised me a rosegarden! Dat was mijn leven tot dusver écht niet!), ben ik met recht trots op wat ik voor mezelf heb neergezet. En dat kleurt mijn dag! Elke dag weer opnieuw! Ik heb een bepaalde ‘missie’ voor mezelf en ben er voor gegaan. Ondanks de tegenslagen, heb ik doorgezet. Elke keer dacht ik, ik faal niet! Ik gá er gewoon weer (opnieuw) voor. In overgave. Laat maar zijn, laat maar gebeuren enne… vindt er niks van!!! Terwijl de toekomst vrijwel onzeker is, ga ik niet mijn angst zitten. Dat weiger ik pertinent! Ik ga met de flow en zie wel wat er op mijn paadje komt. Wel proactief. Want met het op mijn vierzits marktplaats bank blijven hangen, kom ik er niet! Fijne dag. Zie er wat van te maken. Probeer je HAPPY bril op te zetten, dat kleurt je dag veel meer!

Liefs, Irmgard

Ps Ik vertaal de tekst later. Moet nog wat klussen….


A LOVING BASIS

Let’s talk about happiness today…
You are happy, isn’t it dear child?
You created your own happiness
You didn’t wait (waiting doesn’t exist) any longer
You had a goal and followed your leads
Our leads. Through the intuition
Isn’t that great, dear child???
That you can create your happiness yourself
By a positive mindset, a positive attitude
And most of all to take positive actions!

Of course we know you were afraid
You can’t be optimistic all the (earthly) time
You have to live too!
And life, we have to emphasize this
Has it’s flaws too. It’s struggles
It isn’t party-time all the time!
You are here to follow your dreams
And to make them come true
In order to evolve your soul
You are on your way, girl!!! (just write it down like that!)

Your life wasn’t easy until so far
You coped with lots of life issues
But you ‘passed our tests’
You are capable of what we envision
According to universal plans and a soul contract
Never doubt anymore!!!
When it will be effectuated soon!
All the confirmation you seek
Will be over! Will pass!

Our truth, is your truth!!! Your truth, is our truth!!!
You keep on going. Doing your thing!
In great surrender, in devotion and happiness
Keep loving what you do and do what you love!
That is so essential for your loving soul
For everybody we have to say
Take care of yourself too!
You often forget that!
Always taking care of others, sharing your Love!

You can’t spread, send out Love
Without taking care of yourself
That is an universal truth!
You have to nurture your own being
Your own soul before you can cherish other souls
Never ever forget that! It all starts with your own basis
A steady, loving, caring, respectful and full of worthiness
Can you promise us that, dear child?
That you start to take care for yourself too???
Happiness is not always the worthiness you get from others!

It all starts with yourself!
With a happy basis, set in Love
Steady grounded and filling the space on earth
The energetical space what is ‘reserved’ for you
As a human being, a soul into the dust
Spread your arms for Love!!!
As Love is the greatest, deepest and most profound
Nourishment for your caring and loving soul
Without Love you cannot sow Love!

That is what we wanted to say to you. Take care! Have a good day. Live your happiness. Although you are very tired. Exhausted we feel. We heard you say.

Love is all!!! Be aware! Be conscious.

Your angels Sandalphon and Metatron. We wrap our wings around you…

B Engeltje