I feel so sad today!

Lieve mensen,

Ik heb gisteren besloten geen persoonlijke boodschappen meer te delen. Niet via Facebook maar ook niet via mijn website www.b-engeltje.com. De persoonlijke boodschappen op mijn website heb ik allemaal verwijderd. Enkel algemene messages zal ik vanaf nu aan delen…

Dit omdat ik herhaaldelijk persoonlijk benaderd word, ik zeg dit nu even heel netjes, door iemand die denkt dat ik zijn tweelingziel ben.
Dit raakt me omdat ik zo niet bejegend wil worden! Zeker niet door een vreemde. Ik voel me in mijn persoon aangetast! Ondanks dat ik deze persoon op mijn telefoon alsmede op mijn Facebookpagina’s geblokkeerd heb, blijft deze me benaderen. Maar wat mij betreft, houd het hierbij op!!! Ik heb duidelijk mijn grens aangegeven.

Ik vind het heel jammer dat ik zo begrensd wordt in het delen van de boodschappen. In mijn vrijheid… Want er zat altijd een onderliggende message in voor anderen. Voor het grotere geheel…

Ik wilde dit even delen.

Fijne dag! Liefs, Irmgard